MENÜ
Mennyi, hogyan, miért, mikor, itt elmondhatod, olvashatod
Pénzről, barátságról, érdekességekről,
vonzásról, ismerkedésről, misztikáról,
nagy átverésekről.
A két nagy kérdésről: a "hogyan" és a "miért"
Tehát beszélgetünk, cikkezünk mindenről
amivel nap mint nap találkozunk.

 

Borkedvelőknek.

Egyre hidegebbek  és sötétebbek az esték,

ahogy közeledik az év vége hidegebbek, és sötétebbek a napok.Azonban különböző  otthon elkészített illatos, gyümölcsös forralt borokkal felvidíthatjuk testünket, lelkünket.

 

Gyümölcsös forralt bor
Hozzávalók: 1 liter vörösbor, 8 szem szegfűszeg, 6 dkg mazsola, 5 dkg aszalt alma, szilva és /vagy meggy, 1 alma, 0,5 citrom, 5 dkg cukor, fahéj
Elkészítés: A hozzávalókat összekeverjük, majd felforraljuk. Almakarikákkal forrón kínáljuk.

 

forraltbor

Folytatjuk.
Véleményed, ötleteid megírásához használd a VENDÉGKÖNYV-et.


 

Asztali nézet